Pydiosync 1.2.9 doesn"t work anymore with Windows 10

IMPORTANT NOTIFICATION - FORUM MOVES TO HTTPS://FORUM.PYDIO.COM

Dear Pydio Community,
This forum will be soon made readonly, as we are transitioning to Discourse. To start on a fresh basis, we decided NOT TO MIGRATE the current threads to the new platform.
As a result, please be kind enough to register there and post your messages at the new location, and if you have an open thread, please do re-open it on Discourse!

Thank you and sorry for the inconvenience
Pydio Team

Home Forums Community Pydiosync 1.2.9 doesn"t work anymore with Windows 10

This topic contains 0 replies, has 1 voice, and was last updated by Profile photo of benoitlorand benoitlorand 2 months ago.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • Author
    Posts
  • #116689
    Profile photo of benoitlorand
    benoitlorand
    Participant

    Hello,

    I’m experiencing a problem that i don’t find anythink talking about it on forum.

    Since some times, i can’t setup any account in my pydiosync 1.2.9 installed on Windows 10. In same time, it’s successfull working on Linux.

    The error in GUI is “cannot resolve domain”. And in log file i’m seeing “2017-10-03 00:49:33 ERROR 9692 Dummy-1 logging : 1601 | error | HTTPSConnectionPool(host=’dl.blorand.org’, port=443): Max retries exceeded with url: /api/pydio/state/plugins?format=json (Caused by ProxyError(‘Cannot connect to proxy.’, error(10061, ‘Aucune connexion n\x92a pu \xeatre \xe9tablie car l\x92ordinateur cible l\x92a express\xe9ment refus\xe9e’)))”

    My Pydio server 8.0.1 run on Nginx. I have already reread all the documentation (nginx configuration, htaccess, …) I don’t understand why it still not working but i think about a bug who’s appear since last major windows update.

    Do you know something about this ?

    Best regards,
    Benoit LORAND


Viewing 1 post (of 1 total)

The forum ‘Community’ is closed to new topics and replies.